Človeško telo je popolno

Takole je bilo. Za seminar Reconnection III se nisem kaj ekstra pripravljala. Niti se ga nisem pretirano veselila, niti nisem bila vzhičena … preprosto šla sem tja, ker sem hotela zaključit zgodbo (začela se je s seminarjem I/II pred enim letom v Pragi). In ni mi žal. Nasprotno! Bila sta dva izjemna dneva. Že dolgo nisem na kakšnem seminarju tako uživala.

No, zdaj pa k stvari. Težko rečem, da se strinjam z vsem, kar pravi Eric Perl, začetnik ponovne povezave in zdravljenja s ponovno povezavo. Ampak to me ne ovira, da ne bi bila z vsem srcem predana zdravljenju s ponovno povezavo. Ker zadeva deluje. Vedno in povsod in pri vsakem. Zato sem bila nadvse radovedna, ko sem opazila, da je bil v sobotnem Večeru (13.10.2012) objavljen intervju z Ericom Pearlom. Z njim se je pogovarjala Lidija Ferk. V njem je dal kar nekaj izjemnih izjav, s katerimi se globoko strinjam in se mu zanje lahko le priklonim. Eno od njih bom danes delila z vami:

“Človečko telo je oblikovano popolno. Mi pa mislimo, da so raznovrstni farmacevtski laboratoriji izumili nekaj, kar bo to naredilo boljše. To ne drži; ničesar nam ni treba dodati, nobenega vmešavanja ne potrebujemo. Naš sistem je naravno oblikovan tako, da se lahko sam zdravi, organizira, regulira, da je lahko v vsakem trenutku v ravnovesju. Ne tableta, ne injekcija, ne operativni poseg nas ne bodo spravili v ravnovesje bolj, kot se lahko sami. Sicer samo popravljamo probleme, teh pa niso povzročile tablete. Če imamo redne glavobole, to ni zato, ker bi se bili rodili z nizko stopnjo aspirina v krvi. Glavoboli kažejo, da nekaj ni v ravnovesju. Zdravljenje s ponovno povezavo nam omogoča, da se vrnemo v svoje naravno stanje ravnovesja.”

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s